ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης

Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης
Ο μεγαλύτερος Ναυταθλητικός όμιλος, ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης επέλεξε την Big Bang για να προωθήσει στον ψηφιακό κόσμο, τις Αθλητικές Σχολές του για την νέα περίοδο 2016-2017. Για παιδιά με ηλικίες από 3-17 ετών προσφέρονται 7 διαφορετικές σχολές εντός και εκτός πισίνας, με έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές και τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις.
05.09.2016

ΝΕΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ: Βράβευση της Big Bang από τη Google

Το βραβείο μας από τον διαγωνισμό Going For Gold
Μια ακόμη επιτυχία για την Big Bang σημειώθηκε στον διαγωνισμό Going For Gold του Google Partners, για το δεύτερο τρίμηνο του έτους!
Το 3ο βραβείο είναι γεγονός και το υλικό επιβράβευσης που παραλάβαμε με υπερηφάνεια, παραθέτουμε στις συνοδευτικές φωτογραφίες της είδησης. Άντε, πάμε και για το χρυσό!
02.09.2016

ΠΥΡΕΤΩΔΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ: Σημαντικές αλλαγές στο AdWords

Σημαντικές αλλαγές στο AdWords
Η ομάδα μας προετοιμάζεται πυρετωδώς καθώς οι διαδοχικές αλλαγές στον τρόπο εμφάνισης των διαφημίσεων αλλά και στην μέτρηση των αποτελεσμάτων στο AdWords, αλλάζουν σημαντικά τα δεδομένα.
To νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται φέρνει νέα δεδομένα και ευκαιρίες προς αξιοποίηση. Αυτό το νέο περιβάλλον βρίσκει εμάς 100% διαβασμένους και προετοιμασμένους και τους πελάτες μας πολλά μέτρα μπροστά στην αφετηρία.
08.08.2016

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Modern Music School

Επέκταση Διεθνούς Συνεργασίας Modern Music School
Μετά το πετυχημένο ξεκίνημα της συνεργασίας μας με το www.modernmusicschool.com, συνεχίζουμε αναλαμβάνοντας την προβολή του δικτύου franchise καθώς και του επαγγελματικού προγράμματος σπουδών της σχολής στην Γερμανία.
04.08.2016

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Must Shoes

Νέα Συνεργασία Mustshoes.gr
Ξεκινάμε να εργαζόμαστε για την ανακατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος www.mustshoes.gr.
Μέσα στον Οκτώβριο ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα, απόλυτα συμβατό με όλες τις συσκευές πλοήγησης που θα διασφαλίζει υψηλού επιπέδου user Experience, θα είναι στον αέρα
02.08.2016

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ PROJECT: Nails 2 You

Ολοκλήρωση Project: Nails2you.gr
Καλωσορίζουμε τους νέους μας γείτονες στην Αιμιλίου Βεάκη 23 στο Περιστέρι, εντάσσοντας τους στην μεγάλη ομάδα των ικανοποιημένων πελατών της Big Bang με τη δημιουργία του διαδικτυακού τόπου www.nails2you.gr
27.07.2016

ΝΕΟ SITE ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ

Ανανέωση της ιστοσελίδας μας
Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, ξεκλέψαμε λίγο χρόνο για να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας.
Στον αέρα από τις 23 Ιουλίου το νέο μας Site.
23.07.2016
Κοινοποίηση σε: