Τι είναι το Display Advertising;

Display Advertising
Το Display Advertising αποτελεί έναν από τους πιο διαδεδομένους και παλαιότερους τρόπους προβολής στο internet. Η προβολή γίνεται με χρήση banners διαφόρων διαστάσεων σε μεγάλα portals και sites.
Εκτός από τα απλά banners μπορούν να χρησιμοποιηθούν πιο προηγμένα και δημιουργικά όπως: ντύσιμο σελίδων (skins),reach banners (web overs, floating,video banners κ.α), text links (διαφήμιση κειμένου).
Βασικός στόχος του Display Advertising δεν είναι η επίτευξη άμεσων πωλήσεων, αλλά η ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας μίας εταιρίας ή ενός προϊόντος (brand awareness) και η προβολή των χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων. Η πλέον συνηθισμένη μορφή χρέωσης στην αγορά, είναι η χρέωση ανά χίλιες εμφανίσεις της διαφήμισης (CPM-Cost Per Mil). Σε κάποια δίκτυα όπως στο Google Display Network παρέχεται η δυνατότητα χρέωσης ανά Click (CPC-Cost Per Click).
Η επιτυχία μίας Display διαφημιστικής εκστρατείας καθορίζεται από παράγοντες όπως: η επιλογή των σωστών μέσων, η χρονική περίοδος προβολής, η ποιότητα και το περιεχόμενο του δημιουργικού, αλλά και η αλληλεπίδραση της συγκεκριμένης ενέργειας με διαφημιστικές ενέργειες σε άλλα μέσα
H Big Bang είναι μία εταιρία που αξίζει να εμπιστευθείτε για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του δικού σας business plan καθώς:
  • Διαθέτουμε μεγάλη και πολυετή εμπειρία στη διαχείριση Display εκστρατειών
  • Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστα και μεγάλα websites και portals και έτσι μπορούμε να βρούμε τον καλύτερο συνδυασμό προβολής της επιχείρησης σας.
  • Δημιουργούμε τα εικαστικά της εκστρατείας σας έτσι ώστε να είναι αποτελεσματικά και να προβάλουν με τον καλύτερο τρόπο τα μηνύματα σας.
  • Προσεγγίζουμε το Display Advertising στη πραγματική του διάσταση και το βλέπουμε ως μέρος μίας συνολικής Digital στρατηγικής.
  • Αξιολογούμε τα αποτελέσματα της εκστρατείας, μετράμε την απόδοση και διαρκώς βελτιστοποιούμε τα αποτελέσματα των διαφημιστικών ενεργειών.
Κοινοποίηση σε: