Εταιρικό Προφίλ Big Bang Strategic Internet

Η Big Bang

Η Big Bang ιδρύθηκε το 2008, από στελέχη με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης, του marketing και του διαδικτύου.

Στα χρόνια που ακολούθησαν η BigBang αναπτύχθηκε και σήμερα έχει την εμπειρία να παρέχει υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της online επικοινωνίας.

Η εταιρία απαρτίζεται από ένα σύνολο εξειδικευμένων επαγγελματιών, που έχουν σαν στόχο την υλοποίηση πρωτίστως αποτελεσματικών ενεργειών, που γεμίζουν ικανοποίηση εμάς αλλά κυρίως τους πελάτες μας.Το Όραμα & η Φιλοσοφία μας

Στην BigBang ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις νέες εξελίξεις στο διαδίκτυο, αναπτύσουμε την τεχνογνωσία μας και επεκτείνουμε διαρκώς την ομάδα μας, επιλέγοντας με προσοχή τους συνεργάτες μας. Η εταιρία μας επιδιώκει διαρκώς στρατηγικές συνεργασίες, συνέργειες και κοινές επιχειρηματικές δράσεις. Πιστεύουμε στην αποτελεσματικότητα της εξειδίκευσης, του καταμερισμού εργασίας και της συνένωσης δυνάμεων.

Η λειτουργία της BigBang διέπεται από πέντε συν μία θεμελιώδεις αρχές που συνθέτουν την φιλοσοφία της:

  • Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, προσπαθώντας να ακούσουμε και να κατανοήσουμε τις πραγματικές του ανάγκες και να προτείνουμε την πιο αποτελεσματική γι’ αυτόν λύση.
  • Στοχεύουμε στην επίτευξη ουσιαστικού αποτελέσματος και όχι σε ανούσιους εντυπωσιασμούς.
  • Φροντίζουμε να φέρνουμε μετρήσιμο αποτέλεσμα και να το αποδεικνύουμε.
  • Θέλουμε τον πελάτη δίπλα μας για να μπορούμε να τον βοηθήσουμε ουσιαστικά γι’ αυτό και του παραχωρούμε πρόσβαση σε όλες τις ενέργειες που υλοποιούμε για λογαριασμό του.
  • Είμαστε ρεαλιστές και γνώστες της πραγματικότητας. Συμβαδίζουμε με την οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα που βιώνουμε ανά εποχή. Γνωρίζουμε τις ευκαιρίες και τις δυσκολίες του επιχειρείν στη χώρα μας και τέλος δεν ξεχνάμε πως και εμείς είμαστε μέρος της πραγματικότητας που βιώνουμε. Εν ολίγοις πατάμε στα πόδια μας!
  • Φροντίζουμε να αναπτύσσουμε διαρκώς την τεχνογνωσία μας.
  • Πιστεύουμε πως η ανάπτυξη και οι ανθρώπινες δυνατότητες δεν έχουν όρια .

Οι συνεργάτες μας

Google
Παπάκι
Digi Ethos

Κοινοποίηση σε: