Σχετικά με το Google Remarketing

Google Remarketing
To Google Remarketing δίνει την δυνατότητα επαναληπτικής προσέγγισης χρηστών που προηγουμένως έχουν επισκεφθεί το site μας ή έχουν παρακολουθήσει κάποιο video μας στο You Tube. Υπάρχουν δύο είδη Remarketing, ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο επαναπροσεγγίζουμε το χρήστη:
Remarketing στο Google Display Network: Επαναληπτική στόχευση χρηστών με χρήση Banners ή Text Links όταν αυτοί περιηγούνται στο Google Display Network.
Remarketing List Search Ads: Επαναληπτική στόχευση χρηστών όταν εκείνοι πραγματοποιούν αναζητήσεις στο περιβάλλον της Google.

Το Google AdWords μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση όχι μόνο να προσελκύσει νέους επισκέπτες στον ιστότοπό της , αλλά και να αυξήσει τις διαδικτυακές πωλήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεται ή να ενισχύσει την αφοσίωση των πελατών της. Οι διαφημιζόμενοι στο Google AdWords αποκομίζουν οφέλη όπως:
 • Προσέγγιση των υποψήφιων πελατών στον κατάλληλο χρόνο, δηλαδή εκείνη ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν μια υπηρεσία ή προϊόν του διαφημιζόμενου.
 • Ευελιξία. Στο Google AdWords μπορείτε να τροποποιήσετε τις διαφημίσεις σας, να δοκιμάσετε νέους όρους αναζήτησης, να παύσετε και να επανεκκινήσετε την καμπάνια σας δωρεάν και όποτε το θελήσετε.
 • Εγγυημένο αποτέλεσμα (Clicks). Στο Google AdWords μπορείτε να ορίσετε το μέγιστο όριο της διαφημιστικής σας δαπάνης για μία δεδομένη περίοδο. Η μέθοδος χρέωσης στο AdWords είναι PPC (Pay Per Click), που σημαίνει πως πληρώνετε μόνο για τους χρήστες που κάνουν κλικ στη διαφήμιση σας.
 • Μετρήσιμο αποτέλεσμα. Τα εργαλεία του AdWords δίνουν πλήρη εικόνα για το πλήθος και την προέλευση των επισκεπτών του site. Επιπλέον δίνουν πλήρη εικόνα σε σχέση με τα χαρακτηριστικά των επισκέψεων, καθώς και για να τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με το Web Site.

Πιστεύουμε ότι αποτελούμε έναν από τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες για τον σχεδιασμό και τη διαχείριση της Remarketing εκστρατείας της επιχείρησής σας, καθώς:
 • Υλοποιούμε εκστρατείες από την 1η μέρα εμφάνισης του Remarketing
 • Έχουμε σχεδιάσει και διαχειριστεί χιλιάδες εκστρατείες και μερικές εκατοντάδες πελάτες, κάθε αντικειμένου σε Ελλάδα και εξωτερικό
 • Έχουμε δημιουργήσει μία έμπειρη ομάδα πιστοποιημένων και έμπειρων διαχειριστών Google Remarketing εκστρατειών στο Google Display Network
 • Έχουμε αναπτύξει τη δική μας δοκιμασμένη και επιτυχημένη μεθοδολογία
 • Εφαρμόζουμε με προσοχή το remarketing επιλέγοντας το σωστό exposure rate (εμφανίσεις σε κάθε χρήστη) και γενικότερα τις σωστές ρυθμίσεις προβολής
 • To Google Remarketing είναι συνήθως για εμάς μέρος μιας συνολικότερης Digital Marketing στρατηγικής, η οποία είναι σχεδιασμένη στα δικά σας μέτρα
 • Η εταιρία μας ανήκει στους Google Partners (πιστοποιημένους συνεργάτες της Google)
Κοινοποίηση σε: