Σχετικά με το Web Design

Oλοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων
Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο του διαδικτύου προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμού επαγγελματικών ιστοσελίδων, κατασκευής εφαρμογών, web portal, e-shop και διαφήμισης που θα κάνουν γνωστή την επιχείρηση σας και θα αυξήσουν το πελατολόγιο σας! Εμπλουτίζοντας συνεχώς την τεχνογνωσία μας, και έχοντας ως κύριο γνώμονα την αρτιότητα, είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να σας προσφέρουμε λύσεις αντάξιες των προσδοκιών σας, της δυναμικότητάς σας και των υψηλών απαιτήσεων του διαδικτύου.
Η εποχή που ένα site έμοιαζε με υπερπαραγωγή του σινεμά έχει περάσει προ πολλού! Η σχεδιαστική τάση σε ό,τι αφορά την κατασκευή ιστοσελίδων και την κατασκευή ενός e-shop δεν επιτρέπει υπερβολές. Αντιθέτως δίνει έμφαση στους ανοιχτούς χώρους, σε ένα clean cut design, δίνει χώρο στην απλότητα, την έμφαση την πληροφορία, το περιεχόμενο και στην καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης του επισκέπτη. Οι σχεδιαστικές υπερβολές ανήκουν πια στο παρελθόν και τα πάντα απεικονίζονται με απλές, ξεκάθαρες γραμμές. Αυτό συμβαίνει γιατί το internet ωριμάζει ως μέσο και εστιάζουμε στη σκοπιμότητα της απλότητας και όχι στον εντυπωσιασμό.
Η ιστοσελίδα σας αποτελεί την δική σας επένδυση στο διαδίκτυο. Αποστολή του είναι να αποτελέσει το ιδανικό εργαλείο δουλειάς, το οποίο θα ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας και φυσικά θα αυξήσει την κερδοφορία της. Επιλέγοντας την ομάδα μας, θα διαπιστώσετε αφενός ότι η ποιότητα της δουλειάς μας ανταποκρίνεται στην εμπιστοσύνη που μας δείξατε και αφετέρου ότι τιμάμε αυτήν την εμπιστοσύνη σας, γιατί ό,τι σχεδιάζουμε αφορά εσάς! Και ό,τι δημιουργούμε είναι αποκλειστικά για εσάς!
Και με τον όρο από «παντού» εννοούμε από επιτραπέζιους υπολογιστές, laptops, netbooks, tablets και smartphones, smart TVs, smart glasses, smart watches, ότι είναι “smart”. Με άλλα λόγια, να είναι το site “responsive”, δηλαδή να προσαρμόζεται η διάταξη του και το περιεχόμενο που εμφανίζεται στην οθόνη ανάλογα με τις διαστάσεις και τις δυνατότητες της συσκευής του επισκέπτη. H εποχή κατά την οποία τα πάντα θα γίνονται μέσα από κινητές συσκευές που συνδέονται στο internet δεν θα αργήσει. Είναι κρίμα η ιστοσελίδα σας να μην είναι δυναμική και να μην διαβάζεται σωστά.
Στην Big Bang στόχος μας είναι η κατασκευή ιστοσελίδων με ταυτότητα. Κάθε site θα πρέπει να είναι μοναδικό, τόσο από πλευράς εικαστικής προσέγγισης όσο και λειτουργικής υλοποίησης. Να μην μοιάζει με κάποιο άλλο. Είναι πεποίθησή μας ότι το site σας θα πρέπει να συνάδει με τον χαρακτήρα, το προφίλ των προϊόντων και υπηρεσιών της επιχείρησής σας. Είναι ο μόνος τρόπος για να διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό.
Μέχρι στιγμής έχουμε σχεδιάσει εκατοντάδες site. Προσεγγίζουμε την κατασκευή ιστοσελίδων και κατασκευή eshop με προσήλωση και αφοσίωση στη λεπτομέρεια και στο βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν είμαστε fan του Copy-Paste. Λατρεύουμε το web design! Η ομάδα μας δεν μπορεί να λειτουργήσει με «έτοιμες» λύσεις. Δεν φτιάχνουμε απλά site, δίνουμε ουσιαστικές λύσεις. Ό,τι σχεδιάζουμε αφορά εσάς και για αυτό το site σας γίνεται υπόθεση «προσωπική».
Κοινοποίηση σε: